Boken “Ett med alt” av Larry Dossey kommer snart!

Flux Forlag 29.juni 2017 ~ Legg igjen en kommentar

Hvordan kan hunder vite når eieren kommer hjem? Hvordan kan en mor føle at datteren har problemer, selv når det er stor avstand mellom dem? Vitenskapen vil gjerne kalle det tilfeldigheter og anekdotiske bevis, men Larry Dossey har sett nærmere på disse fenomenene.  I boken Ett med alt  viser han at vi alle kan være forbundet i et stort, felles bevissthetsfelt. Dette feltet kaller han Den Ene Bevissthet.

Boken er nå i produksjon, og i dag kan du få en liten sniktitt på manuset!

 

Hunde- og katteeiere rapporterer jevnlig at kjæledyrene kan ense eiernes sinnsstemning. Mange av dem går også lenger og hevder at kjæledyret av og til kan fange opp tankene og intensjonene deres. Rupert Sheldrake gjennomførte en undersøkelse blant dyreeiere nordvest i England, og han fant at 53 prosent av hundeeiere og 33 prosent av katteeiere mente at kjæledyret deres responderte på tanker eller ikke uttalte kommandoer, og andre eiere fordelt etter samme prosentandel mente at de hadde telepatisk kontakt med dyrene innimellom. Den nederlandske dokumentarfilmskaperen Reneé Scheltema gir oss et eksempel på dette. I den prisvinnende dokumentaren Something Unknown Is Doing We Don’t Know What beskriver hun hvordan katten hennes stakk av og gjemte seg hver gang de hadde time hos veterinæren, selv om Scheltema ikke kunne påvise noen signaler som kunne utløse en slik oppførsel hos katten. 

Disse observasjonene har betydelige konsekvenser for forskning på dyr. Hvis Den Ene Bevissthet omgir både mennesker og andre arter, er det mulig at dyrene enser sinnsstemningen til den som utfører eksperimentet, og oppfører seg deretter? Sheldrakes eksperimenter på hunder som visste når eieren kom hjem, er et godt eksempel. Sheldrake er åpen for idéen om en utvidet evne for innsikt hos dyr, og menneskers og dyrs evner til å kommunisere ikke-lokalt og på avstand. Hans grundige eksperimenter for å undersøke denne muligheten gir konsekvent positive resultater. Spesielt én kritiker og skeptiker hevder at Sheldrake ikke kan verifisere disse funnene. Dette er logisk ut fra hypotesen om Den Ene Bevissthet. Hvis jeg var en hund, hadde ikke jeg heller villet samarbeide med ham. Det var dette president Woodrow Wilson hadde i tankene da han bemerket følgende: «Hvis en hund ikke vil komme til deg etter å ha sett deg i øynene, bør du gå hjem og granske samvittigheten din.»

 

Ett med alt av Larry Dossey er ventet inn på kontoret ca 15. august.

PS! Hvis du allerede nå vil lese om vår felles bevissthet og det nettverket som holder oss sammen, kan du lese Den usynlige veven av Lynne McTaggart mens du venter.

0 Tanker om “Boken “Ett med alt” av Larry Dossey kommer snart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *