Flux Dialog åpner for medlemskap

Flux Forlag 24.mars 2020 ~ Legg igjen en kommentar

Bli medlem i Flux Dialog
Flux Dialog har sprunget ut av arbeidet med dialog i Flux Forlag. I 2017 etablerte vi Flux Dialog som ideell forening fordi det begynte å bli såpass med arbeid at vi mente det fortjente sitt eget hjem. Dialogvirksomheten samarbeider tett med forlaget. 
 
Vi tror det er mye å hente på ærlige samtaler hvor vi blant annet lærer oss å lytte. Dialogen kan skape noe nytt, men det krever at vi går i oss selv, at vi tør å si hva vi mener og blir klar over hvor mye vi antar om verden rundt oss som ikke nødvendigvis stemmer. Målet er ikke å komme til enighet eller klare konklusjoner, men å lytte og åpne for nye lag av mening og sammenheng.

«Aldri har noe samfunn stått overfor en lignende global situasjon som vi gjør, og vi vil neppe klare oss gjennom den uten radikale endringer i vår måte å leve på – sammen». 

– Peter M. Senge 

Nå åpner vi for medlemskap i foreningen, for å skape et forum. Slik får vi blant annet muligheten til å møte hverandre og bli inspirert av andres arbeid. Du trenger ikke å jobbe profesjonelt med dialog for å bli med i foreningen, bare å være nysgjerrig. Medlemsfordelene er blant annet en gratis øvelsesdag i dialogiske ferdigheter, forhåndspåmelding til våre ulike arrangementer, egne nyhetsbrev og 10% rabatt på vårt fasiliteringskurs. 

Vi jobber på fjerde året med fengselsdialog, og vi skal straks starte opp skoledialog. I nyhetsbrevene som Flux Dialog vil sende ut får du vite mer om hva dette arbeidet går ut på. 

Ønsker du mer informasjon om medlemskap? Trykk her.

Er du påmeldt Flux Impuls (forlagets nyhetsbrev) blir du ikke automatisk meldt på Flux Dialog-nyhetsbrevet, så om du ønsker å følge Flux Dialog og vårt arbeid videre, oppfordrer vi deg til å melde deg på vårt nyhetsbrev på www.fluxdialog.no.

Flux heier på alt som foregår av håp og samarbeid!

0 Tanker om “Flux Dialog åpner for medlemskap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *