Flux-høsten 2017

Flux Forlag 22.juni 2017 ~ Legg igjen en kommentar

Sommerferien nærmer seg, og med det er det snart også duket for en ny Flux-høst med både bøker og spennende aktiviteter.

Denne høsten starter med to bøker. Først ut er legen og forfatteren Larry Dossey med sin Ett med alt. Her utforsker han det han kaller Den Ene Bevissthet, hvor vi alle, mennesker som dyr med våre individuelle bevisstheter har adgang til en kollektiv bevissthet. Boken inneholder mange cases fra nær døden-opplevelser, reinkarnasjon og psykiske evner til nonverbal kommunikasjon og fjernhealing

Høstens andre bokutgivelse er Antisuper-forfatter Kristine Storli Henningsen som skriver om Ekte nærhet i tastenes tid. Hva er egentlig nærhet mellom mennesker, undrer hun seg over, og krydrer boken med ærlighet, varm humor og opplevelser fra livet som vi alle kjenner det. Hun utforsker nærhet mellom voksen og barn, mellom kjærester, mellom menn, mellom kvinner og nærhet til fremmede for å nevne noe.

Denne boken vil også ha lansering den 27. september, tid og sted er snart på plass og vil sendes ut i nyhetsbrev. Melde deg gjerne på nyhetsbrevet i margen til høyre.

Vi fortsetter å satse på dialog den kommende høsten, både i fengsel og mot lærere. Fengselsdialog fortsetter i Bredtveidt fengsel, og om du vil være med som frivillig, kan du finne mer informasjon og påmelding her.

Vi er også i startgropen av et internasjonalt samarbeid rundt et Profesjonelt Akademi for Dialog, mer om det kan du lese her. Vi vil dele mer informasjon om dette utover høsten 2017.

Dersom du vil lære hvordan du holder rommet for dialog med en gruppe mennesker selv, kan du melde deg på vårt fasilitatorkurs som begynner 23. september. 

Flux-semesteret om følelser vil også holde en dialogisk form. Flux-forfatter og jungiansk psykoterapeut Astri Hognestad kommer og utfordrer oss til å tenke litt dypere over hva følelser er, i en gruppe som vil møtes fire kvelder gjennom høsten. Oppstartsdatoen for dette er 26. september, og du kan melde deg på allerede nå.

Dette er noe av det som kommer til å skje i høst og sikkert mere til –  så følg med.

 

0 Tanker om “Flux-høsten 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *