Flux-våren 2018

Flux Forlag 30.november 2017 ~ Legg igjen en kommentar

Flux – mer enn et forlag

Flux ønsker å inspirere til nye tenkemåter og gode handlinger. Ved siden av å drive forlag driver vi også Flux Skole som har aktiviteter rundt dialog og arrangementer med våre forfattere. Våren 2018 er nesten lagt – det er fremdeles noen arrangementer som vil bli lagt til i løpet av desember, så følg med. Det vil sendes ut informasjon om dette via vårt nyhetsbrev, som du kan melde deg på her.

 

FLUX FORLAG KOMMER MED DISSE UTGIVELSENE:

Mer enn lykke – skap et liv med mening av Emily Esfahani Smith

Vi har gått oss bort i jakten på lykken, mener forfatter Emily Esfahani Smith. Det vi egentlig leter etter, er mening. Lykken er kortvarig og blir borte så fort vi tror vi har funnet den, mens mening kan gi oss en verdifull opplevelse av noe viktig selv om vi er miserable. I denne boken gir hun oss 5 grunnpilarer i det å skape en meningsfull tilværelse for seg selv og andre.
 

Boka om Ali av Marit Fagerheim Wiik

Boka om Ali er en todelt fortelling. På den ene siden handler den om Alis historie som politisk flyktning fra Iran, og om hva som skjedde i et samfunn som brøt sammen. På den annen side handler boka om en velintegrert, men traumatisert, ektemann og far i Norge, og utfordringene med å være i et ekteskap hvor den ene har diagnosen PTSD. Boken veksler mellom fortid og nåtid, og maler et rikt bilde av hvordan det kan være å være flyktning i Norge. Ali Djabbary er kjent fra radio Yallas komiske innslag i NRK Ukeslutt.
 

Dialog – gjenoppdag samtalens transformerende kraft av Linda Ellinor og Glenna Gerard

Dialog revolusjonerer dagens bedriftsverden, selv om praksisen i seg selv er like gammel som menneskeheten selv. Dialog er en samtalemåte som fjerner barrierer og skaper organisasjonskulturer som er basert på samarbeid og partnerskap. Peter Senge har kalt Dialog et viktig redskap for å skape teamlæring og en følelse av samhold i organisasjonen, og den viser ledere hvordan det å snakke om det som betyr noe kan bane vei for kreativitet og produktivitet.
 

Naturen helbreder av Åse Dragland

Kan naturen påvirke vår helse? Det er mye som tyder på at den påvirker oss langt utover hva vi trodde den gjorde. Visste du for eksempel at en tur i skogen kan senke stresshormonene dine eller at det å ha kjæledyr kan gjøre deg til en friskere person? Åse Dragland går gjennom forskningen som er gjort på feltet, og kunnskapen hun formidler vil få deg til å sette enda dypere pris på naturen.

 

FLUX SKOLE HAR DISSE AKTIVITETENE:

Dialog i praksis har dette semesteret grunntemaet: “Hva er det gode liv?”   les mer her.

Nytt fasilitatorkurs i dialog kan du lese mere om her.

Å øve seg modig er et helgekurs hvor vi etterforsker og får frem det som ikke så lett kommer til overflaten eller til uttrykk i vår “vanlige” kommunikasjon med andre. Les mer her.

 

Følg med på vårt nyhetsbrev for nye oppdateringer!

0 Tanker om “Flux-våren 2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *