Julegavetips og førjulssalg fra Flux Forlag

Flux Forlag 24.november 2016 ~ Legg igjen en kommentar

Snøen ser ut til å ha lagt seg på østlandet, i alle fall deler av det, og verden begynner sakte men sikkert å gjøre seg klar for årets julefeiring. Det er altså på tide å tenke på julegavetips til den som er glad i bøker! I dag får du først en liste over bøker som gjør seg godt som årets julegave, og så får du noen smakebiter fra vårt store førjulssalg som vi holder 3. desember! Bla deg nedover og les om alle de fine bøkene som kan havne under treet i år!

 

Kroppen-snakker-liten-dummyKroppen snakker – ny viten om kroppsspråket vårt, av Åse Dragland

Dette er gaven for den som liker å undre seg litt over hvordan mennesker kommuniserer, eller som har bruk for å kommunisere godt med klienter, kollegaer og så videre. Her går forfatteren gjennom forskningen som er gjort på feltet, og forteller oss om hvordan vi faktisk kommuniserer med mer enn bare ordene vi bruker. Kapitlene er inndelt etter de forskjellige delene av kroppen, og vi får også vite en del om intuisjon, telepati og annen taus kommunikasjon.

 

Alene---3d-et-rom-for-....litenAlene – et rom for endring og undring, av Astri Hognestad

Om du kjenner noen som har valgt å leve alene, kan dette være et godt julegavetips for dem. Her finnes det fortellinger om andre mennesker som lever alene, både selvvalgt og ufrivillig, og boken diskuterer mange forskjellige aspekter av det å leve livet alene. Det viktigste budskapet er at det å leve alene kan være en gave som byr på utviklingsmuligheter og refleksjon, selv om samfunnet ofte går rundt med en forventning om at man må være sammen med noen for å ha et fullverdig liv.

 

Antisuper-liten2Antisuper – å leve best mulig som et helt vanlig menneske, av Kristine Storli Henningsen

Bloggeren bak den populære bloggen Antisupermamma forteller oss på en ærlig og morsom måte hvordan man kan senke skuldrene og slappe litt av i en verden som ellers gjerne har hengt seg opp i det å vise frem sitt perfekte liv på sosiale medier og andre steder. Dette er en bok som vil passe godt for den som er litt sliten av det evige jaget etter perfeksjonisme, eller som trenger å le litt av hele greia.

 

Natureb-er-helligl_200x250pxNaturen er hellig, av Jens André Herbener

Om du kjenner noen som er opptatt av natur og miljø, er dette boken for dem. Her snakker forfatteren om den religiøse påvirkningen som alltid ligger under hvordan vi ser på og behandler naturen. Naturen er hellig, sier han, og vi trenger å gjenoppdage det vi mistet når monoteistiske religioner fortrengte våre forestillinger om at det guddommelige fantes i naturen og ikke utenfor den.

 

Veien_200x250Veien – kinesiske filosofer og læren om et godt liv, av Michael Puett og Christine Gross-Loh

Dette er julegaven du skal kjøpe om du kjenner noen som er litt filosofisk anlagt eller som fascineres av Østens hemmeligheter. Her presenteres leseren for noen av de viktigste prinsippene og tankene i kinesisk filosofi, noe som også gir interessante refleksjoner om hvorfor vi tenker som vi gjør her i den vestlige verden. 

 

Den-tomme-stolen-litenDen tomme stolen – fortellinger fra gestaltterapi, av Vikram Kolmannskog

Om du kjenner noen som fascineres av det menneskelige sinnet og hva som foregår i det, passer denne boken godt som julegave. Her får vi fortellinger om åtte forskjellige pasienter i terapi, med problemstillinger som illustrerer temaer mange av oss kanskje kan kjenne oss igjen i.

 

Lederskap-og-selvbedrag-litenLederskap og selvbedrag – kom deg ut av boksen, av The Arbinger Institute

Lederskap og selvbedrag er en klassiker innen ledelseslitteratur, og passer godt for den som har et lederansvar på jobben eller andre steder, og som vil utvide sin kunnskap på dette feltet. Boken er inspirerende og lettlest, og budskapet formidles i form av en fiksjonshistorie som illustrerer hvordan lederens personlige utvikling faktisk fører til økt effektivitet og produktivitet i resten av gruppen.

 

En-vakrere-verden-er-mulig-litenEn vakrere verden er mulig, av Charles Eisenstein

Denne boken er balsam for sjelen for den som blir deprimert av å lese nyheter om hvordan verden ser ut til å falle mer og mer fra hverandre. Her finnes overbevisende forklaringer på hvorfor verden er i den forfatningen den er i, og ikke minst inspirasjon til hva vi som enkeltmennesker og samfunn kan gjøre for å skape verden om til et bedre sted.

 

Love-2.0-litenLOVE 2.0 – Kjærlighet i nytt lys, av Barbara L. Fredrickson

Dette er julegaven for den som liker å reflektere over hva kjærlighet egentlig er. Her presenteres leseren for kjærligheten som den ser ut fra et vitenskapelig ståsted, samtidig som dette veves sammen med blant annet meditasjon og selvutvikling. I denne boken finnes også fine øvelser man selv kan gjøre for å styrke følelsen av kjærlighet fra innsiden og ut.

 

Du-er-ikke-unik-litenDu er ikke unik, av David McCullough Jr.

Dette er en lærers varme betraktninger om presset som alltid hviler på barnas skuldre om å prestere best mulig til enhver tid. Samtidig ligger det ofte i dem en idé om at de er unike og privilegerte, og at de fortjener spesialbehandling. Forfatteren stiller spørsmål om hva det er vi gjør med barna når vi forteller dem at de er unike og på den måten forteller dem at det å være normal (noe de fleste nødvendigvis er) er en dårlig ting. Kjenner du noen som har med barn å gjøre i hverdagen eller på jobb, så er dette et godt julegavetips for dem.

 

Alle disse bøkene kan bestilles fra nettbutikken vår, men hvis du er i Oslo-området den 3. desember, så bør du også få med deg det store julesalget vårt fra klokken 12 til 15:30. Lokalet vårt i Odins gate 32 vil da fylles opp med bøker, og blant annet vil mange av de eldre bøkene prises helt ned til 30-50 kroner. Du vil også finne julegavepakker hvor flere bøker er lagt sammen til en veldig gunstig pakkepris, og du vil få gode tilbud på mange av de nyere bøkene. Disse prisene gjelder bare denne dagen, og bare i lokalet vårt, så sett av noen timer og kom!

Her får du noen få smakebiter på noen av våre mange tilbud denne dagen. Klikk på bildene, så kommer du til bokens nettside!

 

Noen av bøkene som vil selges til 30 kroner:

Kentauren Livets-sitroner Den menneskelige dyrehage Taresuppe2

 

Noen av bøkene som vil selges til 50 kroner:

Hva i huleste vet vi? Norsk tantra - Kartbok for søkere Matregler Den integrale visjonen

 

Noen av bøkene som vil selges til 100 kroner:

dyp glede Penger og sjel: en ny balanse mellom finans og følelser Lederskap og selvbedrag - Kom deg ut av boksen Den usynlige veven

 

Noen av bøkene som vil selges til 150 kroner:

DEEPAK CHOPRA forside 300dpi Verdirevolusjon Frihetens vilkår: samtaler om verdier i det flerkulturelle samfunn Det levende universet

 

Noen av bøkene som vil selges til 200 kroner:

Sansenes magi Psykologi i et nøtteskall Løsningen er grønn revolusjon-i-vitenskapen

 

Noen av bøkene som vil selges til 250 kroner:

Antisuper Forside liten Vitenskapens vrangforestillinger Ansvaret Kroppens skjulte intelligens

 

 

Du finner oss altså i Odins gate 32, et lite steinkast unna Frognerparken.

Vi håper å se deg! 🙂

0 Tanker om “Julegavetips og førjulssalg fra Flux Forlag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *