Julesalg 2017

Flux Forlag 21.november 2017 ~ Legg igjen en kommentar

Det begynner å nærme seg jul igjen, og mange har allerede begynt å glede seg til forberedelsene. Det samme gjelder oss i Flux, og i dag setter vi ned prisene på en del av bøkene våre!

Dette er bøkene vi har julesalg på nå frem til nyttår.

 

Forstå dine sår i sjelen

Av Franz Ruppert.

Traumer du bærer på, trenger ikke å ha oppstått i din levetid. Kanskje det bare har blitt overført til deg gjennom generasjonene, og at skaden egentlig oppstod da din bestemor ble skadet under krigen? Dette kan du lese mer om i Forstå dine sår i sjelen, av Franz Ruppert.

Tilbudspris: 200 kr

 

Den usynlige veven

Av Lynne McTaggart.

Hvordan kan det ha seg at healing fungerer? Dette, og andre ting, går Lynne McTaggart grundig gjennom i denne boken. Det viser seg at det er et felt rundt oss, som forbinder oss med hverandre. Og i dette rommet kan mye fantastisk skje!

Tilbudspris: 100 kr

 

Den tomme stolen

Av Vikram Kolmannskog.

Åtte forskjellige mennesker kommer til gestaltterapeut Kolmannskog. Du får følge deres historier og utvikling, og samtidig bli litt bedre kjent med gestaltterapi som behandlingsform.

Tilbudspris: 250 kr

 

Matregler

Av Michael Pollan.

Hvorfor har det blitt så ulidelig komplisert å spise riktig? Michael Pollan gjør det enkelt for deg, og samler opp alle gode og etterlevbare råd i denne lille boken.  Oppsummert: Spis mat. Mest grønt. Ikke for mye.

Tilbudspris: 75 kr

 

Hvorfor eksisterer verden?

Av Jim Holt.

Hvorfor eksisterer universet, egentlig? Jim Holt har lagt ut på søken etter svar. Bokens spørsmål berører en rekke fagfelt, som filosofi, kosmologi, fysikk, matematikk og teologi. Alt behandlet med letthet og en smittende nysgjerrighet av en forfatter som undrer seg. 

Tilbudspris: 200 kr

 

Maria Magdalena

Av Lars Muhl.

Kan vi ha glemt at det var et feminint prinsipp i de hellige tekstene? Hvem var Maria Magdalena egentlig, og hvilken kosmisk rolle kan hun ha spilt? Lars Muhl utforsker dette i en bok som delvis er en selvbiografisk reiseskildring, og delvis en åndelig fortelling. Begge veves sammen i en helhet, og tar leseren inn i det feminine mysteriet.

Tilbudspris: 150 kr

 

Mennesket våkner

Av Helge Hognestad.

Vi er i ferd med å våkne opp til en dypere og rikere virkelighet, mener Helge Hognestad. Det gudommelige er i oss, ikke utenfor. Med dette ser han på kristendommen med radikalt nye øyne.

Tilbudspris: 100 kr

 

Gud i mennesket – ny tid, ny kristendom

Av Helge Hognestad

Mennesket har utviklet seg. Dermed må også kirken utvikle seg, mener Helge Hognestad. For mange blir de kirkelige dogmene mer og mer meningsløse. Men Hognestad gir en ny tolkning av kristendommen i denne boken.

Tilbudspris: 100 kr

 

Hva i huleste vet vi?

Av William Arntz, Betsy Chasse og Mark Vicente.

I denne boka får du alt: vitenskap, spiritualitet og bevissthet. Alt er gjort lettfattelig og enkelt, med rike illustrasjoner. En perfekt gave til den som har alt!

Tilbudspris: 100 kr

 

 

Økologisk mat

av Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley og Paul Löwe.

I denne boka finner du ca 100 oppskrifter basert på økologisk  mat du finner i kolonialen. La deg inspirere til et grønnere og bedre kosthold som vil hjelpe både deg og planeten!

Tilbudspris: 100 kr

 

Alle disse bøkene er også lagt i tilbudshylla, så det blir enkelt for deg å finne dem.

Ha en riktig fin adventstid! 

0 Tanker om “Julesalg 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *