Å anerkjenne følelser – FULLT

Dato: 25-04-2019

Flux inviterer til en kveld med forfatter og psykoterapeut Astri Hognestad om temaet å anerkjenne følelser, i Flux sine lokaler i Odins gate 32 på Frogner!

Noen mennesker har, av ulike grunner, helt mistet kontakten med følelsene sine eller overveldes av dem. Følelser gjør oss til levende mennesker. Uten kontakt med følelsene blir vi nedstemte. Skal vi ha kontakt med følelsene våre må vi anerkjenne så vel de positive som de vonde og belastende følelsene. De utgjør dynamikken, fargen, vitaliteten i livet vårt.

Hvordan kan vi ha samtaler som inspirerer oss til å tenke på nye måter, som stimulerer vår nysgjerrighet og som hjelper oss til å utvikle nye tenkemåter? Hvordan skal vi snakke og påvirke i familier, lokalsamfunn og verden? Hvorfor er det så viktig å anerkjenne disse vonde følelsene, og hvilke innvirkninger kan det ha om vi ikke gjør det?

Flux vil bidra til ny innsikt rundt essensielle livstemaer. Du blir utfordret til å tenke dypt. Du får oppleve en møteplass hvor du deler dine tanker, ideer og erfaringer med andre mennesker.

Kvelden ledes av Trine-Line Biong og Astri Hognestad. Formen er dialogisk, og målet er ikke å komme til enighet eller klare konklusjoner, men å lytte og åpne for nye lag av mening og sammenheng.

Antall plasser er begrenset til 15 personer. Du får en blanding av foredrag, gruppeaktivitet og dialog.

Eksempler på temaer vi vil snakke om:

  • Om å ta ubehagelige følelser på alvor
  • Hva vil det si å romme følelser
  • Hvilken holdning møter vi andre menneskers følelser med?
  • Og mye mer

Det vil bli lett servering og gode tilbud på bøker.

Tid: 27. mars, kl. 18.00 - 21.00
Sted:
Odinsgate 32, 0260 Oslo (Flux Forlag)
Pris:
500 kr

Påmelding sendes til flux@flux.no innen 10. april.

Velkommen til en spennende og informativ kveld!

Tid: kl. 18:00 - 21:00
Pris: 0,00 kr
Sted: Flux Forlag