Boklansering Astri Hognestad

Følelser - Ditt indre navigasjonssystem
Dato: 20-11-2018

NB! På dette arrangementet er det ingen påmelding. Det er bare å komme! 

Velkommen til lanseringen av Astri Hognestad sin nye bok Følelser - Ditt indre navigasjonssystem på Litteraturhuset i Oslo, 20. november kl. 19.00!

Hva er følelser? Hva tjener de til? Hvordan kan vi bli bedre kjent med dem? Hva skjer når vi mister kontakten med dem, og hvordan forholder vi oss til dem når de styrer oss? 

Astri Hognestad belyser disse spørsmålene fra et psykologisk perspektiv og fra kunnskap vi har om hjernen. Hun viser hvor viktig det er å anerkjenne de følelsene vi faktisk har, enten de er gode eller vonde. 

I samtale med Flux vil Hognestad blant annet snakke om bokens innhold, etterfulgt av spørsmål fra salen. Det vil også være salg av boken, og mulighet for å få den signert av forfatter.

Arrangementet er gratis, og det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder.

Følelser gjør oss til levende mennesker. Uten kontakt med følelsene blir vi nedstemte. Skal vi ha kontakt med følelsene våre og være levende mennesker, må vi anerkjenne så vel de positive som de vonde og belastende følelsene. De utgjør dynamikken, fargen, vitaliteten i livet vårt. Følelser er nær forbundet med opplevelsen av oss selv, hvem vi er.

Og det er når vi er i kontakt med våre følelser og vet hvem vi er, at vi også kan vite hva vi skal gjøre i livet, både i smått og stort.

Vel møtt!

Tid: kl. 19:00 - 21:00
Pris: 0,00 kr
Sted: Litteraturhuset