Hvordan påvirker naturen oss?

Med forfatter Åse Dragland
Dato: 10-04-2019

Trenden med grønn arkitektur har gitt oss miljøriktige hus, med solcellepaneler og flerlagsvinduer. Men den har ikke lykkes med å koble mennesket til naturen. Hvorfor legger vi ikke større vekt på hva som kan styrke helsen til mennesker, før vi blir syke?

Flux inviterer til en kveld med forfatteren av Slik påvirker naturen oss, Åse Dragland, i Flux sine lokaler i Odins gate 32 på Frogner!

Hvordan kan vi ha samtaler som inspirerer oss til å tenke på nye måter, som stimulerer vår nysgjerrighet og som hjelper oss til å utvikle nye tenkemåter? Hvordan skal vi snakke og påvirke i familiesammenheng, lokalsamfunn og verden? Hvorfor og hvordan skal vi inkludere naturen i dagliglivet?

Flux vil bidra til ny innsikt rundt essensielle livstemaer. Du blir utfordret til å tenke dypt. Du får oppleve en møteplass hvor du deler dine tanker, ideer og erfaringer med andre mennesker.

Kvelden ledes av en i Flux og Åse Dragland. Formen er dialogisk, og målet er ikke å komme til enighet eller klare konklusjoner, men å lytte og åpne for nye lag av mening og sammenheng.

Antall plasser er begrenset til 15 personer. Du får en blanding av foredrag, gruppeaktivitet og dialog.

Eksempler på temaer vi vil snakke om:

  • Båndet vårt til naturen
  • Natur må inn til byene
  • Urban dyrking
  • Hvilke måter påvirker naturen oss?
  • Barn, ungdom – underskudd på natur
  • Og mye mer

Det vil bli lett servering og gode tilbud på bøker.

Tid: 10. april, kl. 17.30 - 21.00
Sted:
Odinsgate 32, 0260 Oslo (Flux Forlag)
Pris:
400 kr

Påmelding sendes til flux@flux.no innen 27. mars.

Velkommen til en spennende og informativ kveld!

Tid: kl. 17:30 - 21:00
Pris: 400,00 kr
Sted: Flux Forlag