En dialog om sårbarhet og å være kvinne i 50-årene

Med Renée Toft Simonsen
Dato: 09-05-2019

I Dialog i praksis møtes vi rundt et tema. Det er ofte et forhåndsbestemt tema. Denne gang er det en kveld rundt boken Jeg er f *cking hot av Simonsen.

Obs! Du må sende mail til flux@flux.no for påmelding for dette arrangementet. 

Jeg er f*cking hot er en fortelling om å være halvveis i livet og om å oppleve store og raske forandringer. Barn som flytter hjemmefra, skavanker som kommer til syne, en kropp i forfall og hetetokter som preger hverdagens eventyr. Men forandringene fører også med seg vakre erkjennelser og fornyet visdom. Simonsens bok er en kjærlig hyllest til kvinnen og sinnets sårbare sider.

Vi møtes for en god samtale rundt temaet hvor alle er med på å bidra til samtalen. Forfatter vil være tilstede og bidra like mye som resten av gruppen.

Det er åtte plasser tilgjengelig på denne kvelden.

NB: Påmelding! Her gjelder førstemann til mølla.

Dialog i praksis kvelder vil bidra til ny innsikt rundt essensielle livstemaer gjennom en blanding av foredrag, gruppeaktivitet og dialog. Du får oppleve en møteplass hvor du deler dine tanker, ideer og erfaringer med andre nysgjerrige, åpne og tenkende mennesker. Målet er ikke å komme til enighet eller klare konklusjoner, men å lytte og åpne for nye lag av mening og sammenheng.

Renée Toft Simonsen (f. 1965) er utdannet psykolog fra København og Århus. Hun er forfatter av en rekke barnebøker om figurene Karla, Tiberius Tudefjæs, Anthony Greenwood og Wilbur. Hun har også skrevet romaner, bidratt til flere antologier, særlig om kvinneliv, og hun har en fast spalte i bladet Femina. Simonsen har vunnet en rekke priser for sitt arbeid, blant annet Bog- og Papirbranchens barnebokpris. Hun kommer til Norge i anledning utgivelsen av den norske oversettelsen av boken hennes Jeg er f*cking hot.

Dette arrangementet krever at du melder deg på ved å sende en mail til flux@flux.no dersom du er interessert. Skriv gjerne et par setninger om hvorfor du er interessert i å være med på denne samtalen.

Kvelden ledes av Trine-Line Biong og forfatter Simonsen vil komme med innspill fra boken.

Dato: 9. mai

Tid: kl. 17.30-20.00

Sted: Flux Forlag, Odins gate 32, 0260 Oslo

Pris: 650,- (inkluderer boken og noe godt i glasset)

Tid: kl. 17:30 - 20:00
Pris: 650,00 kr
Sted: Flux Forlag