Workshop om følelser med Astri Hognestad

En unik opplevelse på et unikt sted
Dato: 28-09-2019

Vi inviterer til workshop om å anerkjenne følelser med psykoterapeut og forfatter Astri Hognestad, og Trine-Line Biong fra Flux Forlag.

Obs! Du må sende mail til flux@flux.no for påmelding for dette arrangementet.

Følelsene hjelper oss i hverdagen til å kjenne hva som gjør oss godt, hva som får oss til å vokse som mennesker og hva som hindrer vår livsutfolelse. De utgjør vårt indre navigasjonssystem i livet og de har å gjøre med hvem vi er, vår identitet. Følelsene oppstår i møte med mennesker, dyr og natur, når minner dukker opp, når hendelser berører oss. De er nært knyttet til kroppen og dermed også sansene. Også i drømmene våre kan vi bli oppmerksomme på følelser og sider i oss  vi ikke har kjent tidligere eller som vi har skjøvet vekk.

Ut i fra et helhetssyn på mennesket skal vi fordype oss i de ulike aspektene ved følelser. I form av introduksjoner ved Astri Hognestad og Trine-Line Biong,  øvelser i smågrupper, dialog i hele gruppen og opplevelser i naturen til fots eller på hesteryggen. Tur til fots og ridning skjer søndag.

Kurset vil holdes i vakre omgivelser på Mesna som ligger ved innsjøen Sør-Mesna, en kort kjøretur fra Lillehammer. Mesna har en flokk på mer enn 60 spreke islandshester og komfortabel overnatting på de nyrestaurerte husene på Mesnabakken.

Dato: lørdag 28. september og søndag 29. september

Sted: Mesna Islandshestsenter (i nærheten av Lillehammer/Sjusjøen)

Pris: kr. 2950,-  ( kr. 750,-  for 2 timers ridetur/kr. 950,- for halvdagstur kommer i tillegg og betales på stedet)

Inkludert i prisen kaffe/te og vafler ved ankomst, varm lunsj lørdag, 2-retters middag lørdag kveld, overnatting m/frokost og varm lunsj søndag + en bokpakke fra Flux forlag.    

Forlaget vil også ha med bøker for salg.                                  

Praktisk info:

Fremmøte senest kl. 11.00 lørdag, avslutning søndag kl. 15.30. Adkomst med bil.  2 ½ - 3 timers kjøring fra Oslo.

Overnatting på Mesnabakken pensjonat, som er en del av ridesenteret. Enkel og hyggelig standard (ikke bad/WC på rommet).

Bindende påmelding innen 10. juni 2019 til flux@flux.no 

Ridning bestilles direkte ved Mesna Islandshestsenter: info@mesna.no  (overnatting er inkludert i prisen, men ikke riding) 

Detaljert program blir tilgjengelig i løpet av april. Interesserte får dette tilsendt pr. e-post.

Dette kurset krever et visst antall deltakere for å bli gjennomført.

Tid: kl. 00:00 - 00:00
Pris: 2950,00 kr
Sted: Mesna Islandshest Senter