Kjøpsbetingelser og retur

Hvordan handler du?

Finn produktet du ønsker å handle. Klikk på kjøp-knappen. Nå finner du boken din i handlevognen, som du finner link til øverst på siden. Klikk på denne linken, og gå videre til handlekurv. Sjekk at du har fått med deg alle produktene du ønsker å bestille, og klikk på “fortsett til kassen”. Her fyller du inn din adresse, før du går gjennom ordren din en siste gang for å sjekke at alt er i orden. Klikk deretter på “send ordre”.

 
Hvordan betaler du?

Hos oss får du automatisk faktura tilsendt med bøkene. Vi trenger derfor ikke ditt kredittkortnummer eller noen annen betalingsinformasjon.

 
Hvordan returnerer du?

Dersom bøkene du bestilte av ulike grunner ikke faller i smak, har du alltid 14 dagers angrerett etter at du har mottatt varen. Angrerettskjema kan du selv laste ned her. Fyll ut dette og legg det sammen med boken, gjerne i den pappesken den kom i.

Bøkene returneres direkte til vår distributør. Adressen er Sentraldistribusjon AS, 0540 Oslo. 

Ved retur av hel og uskadet vare, betaler du porto selv.

Dersom varen er skadet, ber vi deg om å kontakte oss på flux [at] flux.no, slik at vi kan sende deg en returetikett. Denne gjør at du kan sende varen i retur uten å bære portokostnaden selv. Vi vil erstatte den skadde varen med en ny så fort som mulig, dersom dette er mulig. Hvis dette ikke lar seg gjøre, vil vi snarest ta kontakt med deg.