Usain Bolt knust av Harold Puthoff

25-08-2012

Hans Christian Medlien er kjent som krusedullfilosof fra Moelv med egen djupskole. Nylig ble han svært begeistret for Flux-boken «Den usynlige veven». Les hans forrykende omtale fra Ringsaker Blad 23.08.12. 

På en stol ved siden av kjøkkenbordet hviler en tung stabel aviser som forlengst skulle vært sendt i papirdunken. Litt ned i bunken henger det ut ei side preget av noen velkjente ringer merket London 2012. Ei av hundrevis sider fylt av forventninger, analyser, resultater, seiersintervjuer og blodferske slakt. Og navn. Mange navn. Usain Bolt. Michael Phelps. Håndball-Heidi, Usain Bolt, Andreas Torkildsen, Håndball-Linn, Usain Bolt, Dream Team, Michael Phelps, han fekter’n, – og Usain Bolt da.

Men mine nye helter etter OL er disse: William Braud, Brenda Dunne, Berhard Haisch, Robert Jahn, Fritz-Albert Popp, Karl Pribam, Elisabeth Targ, Mae Wan-Ho, Edgard Mitchell – og Harold Puthoff.

Jeg fikk dem som sagt etter OL. Fem dager etter.

De er allerede beskrevet i bokform. For flere år siden.

Nå ligger de omringet av utropstegn, stjerner og doble understrekninger i ei asurblå bok med gnistrende stråler, lysglimt og trollsk spindelvev svevende på omslaget. Nede i høyre hjørnet det røde Flux-merket – mitt favorittforlag. Forfatteren, Lynne McTaggart – helt ukjent for meg. Hovedpersonene, derimot, er totalt ukjent. For alle, med unntak av noen få særinger.

Men vi snakker om et knippe av klodens desidert mest spennende, magiske, modige, utholdende og banebrytende personer. Mennesker som i flere tiår, mest i ensomhet, av og til med en assistent ved sin side, har øvd og øvd, prøvd og prøvd, mislyktes, mislyktes, mislyktes – og lyktes, intenst fokusert på arbeidsoppgaven. Ikke for egen vinning eller personlig heder. Ingen seierspall i sikte men et mål i det fjerne. Ikke neste kamp eller neste OL. Ikke et fireårsperspektiv men en menneskealder – ja, kanskje et århundre.

Jeg skriver nå en tekst i serien Meninger, i lokalavisa. Så hva er min mening med dette? Jo, jeg mener – nei, føler meg nærmest sikker på, at jeg på de 279 sidene (etterfulgt av 368 fotnoter og 401 litteraturhenvisninger) i den blå boka, nok en gang har fått bekreftet at vi – ringsaksokninger og andre verdensborgere – står ytterst på randen av en revolusjon. Jeg har lenge vært fasinert og tiltrukket av hva som rører seg i vårt indre – og ytre. Hva vi består av, hvem vi er og hva vi er en større del av. Når du sitter alene øverst i et tårn hardstappet med utenkte tanker er det lett å la fantasien fly ut i det store Intet.

Den usynlig veven er boktittelen. Den forteller en radikal ny vitenskaplig historie på høyeste forskernivå som ikke etterlater rom for tvil.

Hoveddrivkraften for de tusener totalt ukjente glupinger som i stillhet arbeider med definisjonen av en ny universal forståelse, er de nye muligheters håp. I ei tid da den gamle vitenskapelige fortellingen truer planetens eksistens – med sin vekt på teknisk beherskelse av universet – åpner den usynlig veven på kvantenivå for en alternativ framtid. Og en nær framtid. Kanskje bare 20-30 år  før vi kan åpne for ubegrensede energikilder, uanede krefter og ufattelige muligheter for alt og alle – alltid. Den usynlige veven – hvor oppdagelsen av nullpunktsfeltet (enhetsfeltet) er det helt sentrale – vil kunne snu opp ned på vår helsebehandling, transport og miljø vil få helt andre betingelser, vår kommunikasjon oss imellom heves til et nytt nivå. Hjernen er noe mye mer og annet enn vi har trodd. Vår bevissthet blir vårt viktigste, beste og mest altomfattende verktøy.

Disse kreftene har enkelte menneskegrupper her på kloden visst om i tusener år, men vi i vest må jo ha slikt fysisk bevist før vi tror. Alt vi ikke umiddelbart forstår må være feil. Alternative tanker er fortsatt kjetterske.

Lenge var jorda flat. På flatmark kan Usain Bolt løpe 100 meter på 9,58. I universet går Harold Puthoffs tanker jorda rundt på 0,00.

Det meste og det beste er ennå ugjort. Fantasi blir virkelighet. Sannheten er krusedull. Heia Harold – du er framtida!!
(jeg mener det).

Se også Den usynlige veven hos Flux forlag og pressemelding fra Get2Press.

0 Tanker om “Usain Bolt knust av Harold Puthoff

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *