Dyrenes språk

Når dyr hilser, sier de ikke bare god dag, de gir også informasjon om intensjonene sine. For å finne ut hva et dyr vil, er det ikke nok å iaktta det. Vi må komme i snakk med det. Denne boken inspirerer til nettopp det.

Naturens hemmelige samtaler
Naturens hemmelige samtaler
I sangen til mange fuglearter, i firfislenes kroppsspråk og bienes dans finner vi grammatiske strukturer.

Økologisk økonomi

Boken viser hvorfor det er nødvendig å tenke nytt og annerledes om økonomiens mål og mening gjennom en syntese av idéhistorie, økonomisk historie, kritisk samtidsdiagnose og økofilosofi.

Nyhet!
Nyhet!
Veien til et alternativt økonomisk system.

Psykedelisk renessanse

Pollans jordnære stil står i kontrast til svevende hippiedrømmer, og gir oss et nytt syn på hva psykedelika kan brukes til.

Guide til sinnsforandring
Guide til sinnsforandring
Nyere forskning tyder på at psykedelika kan hjelpe mennesker med angst, depresjon og tvangslidelser.

Eva Meijer

Dyrs intelligens er lenge blitt målt etter menneskelig målestokk. Dermed går vi glipp av viktig innsikt i dyrenes språkevne, mener Eva Meijer.

379,00 kr

Erwin Schrödinger

I denne boken møter du Schrödinger med hans egne ord om et radikalt, men også eldgammelt syn på tilværelsen som kosmisk bevisst sammenheng.

149,00 kr

Ervin Laszlo

Ervin Laszlo samler trådene fra kosmologi, kvantefysikk, biologi og bevissthetsforskning, og gir et intenst fascinerende bilde av oss selv og vår utvikling. 

249,00 kr

Ove Jakobsen

Norges ledende ekspert på økologisk økonomi, professor Ove Jakobsen, har samlet kunnskap fra mer enn 40 sentrale forskere innenfor mange fagområder.

449,00 kr

07-11-2020

Aktivitet

Les mer

16-09-2020

Aktivitet

Les mer